Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2. fejezet: A baleset

2013.02.17

 Toph egyedül tartott a Légtemplon-sziget felé a kompon. Fejében az egy héttel ezelőttiek jártak. Hihetetlen dolognak tartotta, hogy Sokka beismerte számára az érzéseit. De ezt Aang-ék előtt titokban akarták tartani, míg a kapcsolatuk biztos nem lesz. Toph annyira elkalandozott, hogy amikor a komp megállt a partnál, nem is számított arra. De annyira, hogy a komp oldalán átlendült és olyan szinten érkezett, hogy azonnal eszméletét vesztette. A kompos vezetője csak egy percen belül vette észre a parton fekvő, eszméletlen, rendőrkapitányt. Azonnal felkapta és besietett vele a házba. A bent lévő Aang ledöbbent, nem tudta elképzelni mi történt. De nem is volt ideje a kérdezősködésre, a kompos azonnal közbe szólt:

- Átesett a komp túloldalán és eszméletét vesztette. Hozza ide Katarát, ő tud segíteni.

  Aang miközben felszaladt a Kataráért a kompos lefektette a fiatal fémhajlítót a nappaliban lévő kanapéra. A lépcsőn hangos léptek jelezték az itt lakók siettét.

  Katara higgadtan kezelte a helyzetet: Letérdelt Toph mellé és elkezdte a gyógyítást. Hamarosan megérkezett Sokka is megérkezett. Látva, hogy élete szerelme eszméletlenül fekszik elgondolkodott. Vajon mi történt?

  Türelemmel hallgatta a történetet. Amikor Katara már a gyógyítás végénél járt észre vett egy különös dolgot. Egy olyan dolgot, mely nem hagyta nyugodni. Egy olyan dolgot, melynek utána kell járni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.